OGLASIO SE BLAŠKO O PRIJI: Ovo se dugo čekalo!

Autor:

Zabava

19.09.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin menadžer se oglasio nakon navoda da je pre nekoliko dana na gala slavlju u prestonici došlo do tuče između njega i Filipa Živojinovića.

OGLASIO SE BLAŠKO O PRIJI: Ovo se dugo čekalo!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović i Blaško

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 

Kako "Kurir" navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Prijović i menadžer Blaško

Niko od troje aktora navodnog skandala sa tog slavlja se još uvek nije oglašavao povodom ove situacije. Međutim, Blaško je za sve svoje pratioce na društvenoj mrežiInstagram imao važno saopštenje i lepe vesti povodom Prije. 

Naime, on je podelio da je Aleksandra prva regionalna pevačica koja se našla na vrhu Bilbordove liste u Hrvatskoj. Njena pesma "Dam, dam, dam" zauzela je prvo mesto i na listi i samim tim postala peva žena koja je solo pesmom zauzela to mesto. 

Blaško je ponosno podelio ove vesti na som profilu i uz to dodao emotikon koji ima slavljeničku kapu i pištaljku u ustima.

Republika

Foto: instagram.com

Baško oglašavanje putem Instagrama

Mi smo povodom skandala u kojem se danima piše u medijima pokušali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom na broj poznat redakciji,povodom situacije koja trese javnost, ali se nije javljala na naš poziv. Potom smo kontaktirali Blaška na broj poznat redakciji, ali ni on nije odgovorio na naš poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading