DESINGERICA POSTAO DEO ŠKOLSKOG GRADIVA: Srednjoškolci uče o reperu nakon skandaloznog hapšenja, isplivao SNIMAK SA ČASA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper završio u školama, o njemu uče đaci!

DESINGERICA POSTAO DEO ŠKOLSKOG GRADIVA: Srednjoškolci uče o reperu nakon skandaloznog hapšenja, isplivao SNIMAK SA ČASA! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Desingerica

Nakon što je Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno uhapšen i priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, kontroverznom reperu bilo je određeno zadržavanje u trajanju do dvanaest sati, a sada je, po svemu sudeći, postao tema srednjoškolaca i deo školskog gradiva.

Naime, kako se može videti na snimku koji je Desingerica objavio na društvenoj mreži Instagram, srednjoškolci su imali zadatak da naprave prezentaciju, a u jednoj od tema našao se i popularni reper.

Kako se da zaključiti, tema je bila način odevanja u današnje vreme, a kao izdvojeni primer bio je upravo Despić, koji je sve ovo ponosno objavio na svom profilu.

Podsećanja radi, nakon što je pušten iz pritvora, Designerica se oglasio na društvenoj mreži Instragram i svojim vernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi godišnji odmor, jer mu nakon nastupa tokom celog leta treba pauza. 

 - Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim deset dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading