KARLEUŠA ZAPLAKALA ZBOG DECE! Nakon spektakularnog koncerta joj zastala KNEDLA U GRLU, pa se SLOMILA pred kamerama! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.09.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša nije mogla da sakrije uzbuđenje i emocije nakon uspešnog koncerta!

Pevačica Jelena Karleuša je večeras u Beogradu na vodi održaala besplatan koncert za svoje verne fanove, povodom promocije albuma "Alfa" i "Omega". Jelena je za svaku pesmu promenila stajling, a publici je uživala i u njenim vratolomijama na velikoj sceni. Nakon koncerta dala je intervju za Republiku i otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: ATAImages

Koncert Jelene Karleuše

- Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali bolju promociju dva albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Jako sam zadovoljna, u subotu je emitovanje koncert na šest nacionalnih televizija. Možda ja nisam otišla na Eurosong, ali je Eurosong došao kod nas. Presvlačenje se dosta vežba i radi, bilo je mnogo tehničkih poteškoća, ali sam se potrudila da za svaku pesmu imamo novi stajling, da bi svaka pesma za sebe bila video - rekla je Jelena, pa dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Karleuša plače

- Nije bilo treme. U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter za srce, jer mi otkucaji srca ne prelaze 50. Ja sam hladnokrvna k*čka, čak i kad se nalazim na velikoj visini kao na početku koncerta. Ovo je promocija. Jeste šou uživo, ali promocija, za koncert ćemo napraviti nešto bolje i drugačije. Nadam se da je izgledalo dobro, meni jue bilo zanimljivo. Želim da se desi koncert naredne godine na Ušću, volela bih, kao što je ova promocija poklon Beogradu, želja mi je da sledeće godine napravim besplatan koncert i da imamo odbrojavanje koliko ljudi ulazi kroz kapije, da oborimo rekord, da bude poklon za tri decenije rada - istakla je Karleuša, pa otkrila da li će proslaviti uspešan koncert:

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Karleuša

- Deca su mi se malopre javila, pitala kada idem kući, rekla sam im da sam tu za 15 minuta, neću slaviti, idem kod svoje dece. Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Imam dve strane života, jedan da visim na Saturnu, a privatan život je drugo. Svo svoje slobodno vreme provodim sa decom u kući. Nika je plakala, bila je jako... Uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su. Ne mogu, na pomen dece... - dodala je Jelena sa knedlom u grlu i zaplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading