MRTAV PIJAN SE BMW-OM ZAKUCAO U PARKIRANA VOZILA! Mladić (21) izgubio kontrolu nad vozilom za koje ima ZABRANU upravljanja!

Autor:

Hronika

18.09.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić star 21 godinu napravio je nesreću kada je u alkoholisanom stanju izgubio kontrolu nad vozilom i tom prilikom udario u nekoliko parkiranih automobila.

MRTAV PIJAN SE BMW-OM ZAKUCAO U PARKIRANA VOZILA! Mladić (21) izgubio kontrolu nad vozilom za koje ima ZABRANU upravljanja!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Dvadesetjednogodišnji mladić iz okoline Žitorađe je u noći između subote i nedelje, oko 4.20 časova, u glavnoj prokupačkoj Ulici Ratka Pavlovića,izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i svojim automobilom marke "BMW" udarao u parkirana vozila.

U momentu kada je urađen alkotest imao je 1,7 promila alkohola u krvi.

Inače, mladić je pod zabranom upravljanja vozilom, zbog ranije kazne. Nakon nezgode,  određena mu je mera policijskog zadržavanja do 24 sata.

Sudija za prekršaje mu je odredio novčanu kaznu od 140.000 dinara i zabranu upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading