IDIOT GODINE! Turista se popeo na statuu čije je renoviranje koštalo 150 MILIONA DOLARA i jednim potezom je UNIŠTIO!

Autor:

Razonoda

15.09.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manje od 48 sati pre toga građani su prisustvovali svečanom otvaranju zdanja koje je dugo bilo u kategoriji "restauracija"

IDIOT GODINE! Turista se popeo na statuu čije je renoviranje koštalo 150 MILIONA DOLARA i jednim potezom je UNIŠTIO!

Foto: youtube.com/new york post

Šta su sve turisti u stanju da naprave zarad lajka i većeg broja pregleda na Instagramu ne smemo ni da zamislimo. Još ako su pijani ili drogirani...

Jedan irski turista kao da je želeo da čitava Belgija danas priča o njemu te je iz samo njemu znanih razloga rešio da se popne na statuu koja je upravo renovirana i ponovo postavljena za javnost.

Pripiti i drogirani turista je uspeo da jednim potezom u Briselu slomi ruku statue koja je deo velike zgrade Berze u Briselu i čije je renoviranje ukupno koštalo čak 150 miliona dolara.

Po silasku sa statue sačekali su ga drugovi, a ubrzo i policija kojoj je doduše pokušao da pobegne.

Organi reda sustigli su ga kod obližnjeg restorana brze hrane i tada im je otkrio tajni plan – želeo je da uzjaše lava kraj glavne statue!

Policajci su medijima u Briselu rekli da je muškarac bio toliko pijan i drogiran da nije bio u stanju da shvati koliku je štetu napravio.

Restauracija same statue koštala je oko 19.000 dolara i nema nikakve dileme da će turista to morati da plati iz svog džepa inače će ići u zatvor na duže, prenosi Nieuwsblad.

Nel Vandevenet, projektni menadžer obnavljanja zgrade berze rekao je da sada neće tako brzo moći da se ruka statue vrati na svoje mesto.

„Voleo bih da vam kažem da će popravka ići brzo, ali neće. Biće potrebno nekoliko nedelja, možda i meseci za njenu obnovu“, rekao je Vandevenet.

Zgrada Berze svečano je otvorena u subotu, a pijani turista iz Irske uspeo je da statuu uništi već u nedelju uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading