GAZI PETU DECENIJU I IMA TELO BOGINJE! Obnažena fotografija naše pevačice tera VODU NA USTA, svi trljaju oči u neverici zbog njenog izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fatalna pevačica u bikiniju izmamila uzdahe svih svojih pratioca, niko ne može da veruje koliko dobro izgleda!

GAZI PETU DECENIJU I IMA TELO BOGINJE! Obnažena fotografija naše pevačice tera VODU NA USTA, svi trljaju oči u neverici zbog njenog izgleda (FOTO)

Foto: instagram.com/ana1stanic

Pevačica Ana Stanić je muzičku karijeru započela pre skoro tri decenije, kada se pojavila u grupi "Mobi Dik" i tada harala javnom scenom, kako glasom, tako i stasom, koji je godinama unazad bio jedna od glavnih tema kada je popularna umetnica u pitanju.

Naime, atraktivna plavuša je još tada na nastupima isticala svoje isklesane trbušnjake, a i sada, tri decenije kasnije, u 48. godini situacija se nije promenila, te je na društvenoj mreži Instagram neretko možemo videti u obnaženom izdanju, zbog čega svima redovno "padaju vilice".

Stanićeva je na pomenutoj socijalnoj mreži objavila fotografije sa odmora na kojima pozira u žutom bikiniju, spremna da upusti u skijanje na vodi, te tako otkrila da je za njen savršeni fizički izgled zaduženo bavljenje veoma zahtevnim sportom.

Pevačica je i pre par godina, na muzičkom takmičenju na kojem se birao predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije" pokazala da izgleda bolje od duplo mlađih koleginica, a o njenoj liniji pisalo se naširoko, kao i da je mnogima "domaći zadatak" kada je estetika u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading