RADA SE RASULA NA KOMADE ZBOG POKOJNE MAJKE: Pevačica ridala i brisala suze usred emisije, plače kao malo dete (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

16.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene će vas naježiti!

 

 

Pevačica Rada Manojlović gostovala je juče u jednoj emisiji, gde je uživo zapevala hitove narodne muzike, međutim, kako je jedna od njih bila posvećena majkama, ona se u jednom trenutku rasplakala.

Naime, Manojlovićeva je zapevala pesmu "Raširi ruke, majko stara" koju u originalu izvodi pokojna legenda narodne muzike Šaban Šaulić, a kako je pevačica rano ostala bez majke, ova izvedba ju je vidno potresla, te je sve vreme pokušavala da zaustavi suze.

Raširi ruke, o, majko stara, ja ću ti doći kad dođe maj, kad naša bašta sva ozeleni, nadaj se, majko, meni - pevala je Rada kroz suze i hroptaje, a u jednom momentu ju je glas izdao, te je naložila Zorici Marković, koja je takođe bila gost u emisiji, da nastavi sa pesmom.

Podsećanja radi, Rada Manojlović je u više navrata isticala da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala. Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada - pričala je pevačica svojevremeno.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Rada Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading