KO JE IVANA MALIĆ KOJA ČEKA BIKOVIĆEVO DETE? Fatalna Crnogorka se bavi ozbiljnim poslom, a evo čime je osvojila poznatog glumca (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je devojka koja je osvojila srce Miloša Bikovića i čeka njegovo dete!

KO JE IVANA MALIĆ KOJA ČEKA BIKOVIĆEVO DETE? Fatalna Crnogorka se bavi ozbiljnim poslom, a evo čime je osvojila poznatog glumca (GALERIJA)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić

Vest da će naš popularni glumac Miloš Biković uskoro prvi put postati otac, te da je njegova izabranica Ivana Malić u drugom stanju, odjeknula je u domaćoj javnosti poput bombe. Kako su naveli domaći mediji, glumčeva devojka je već u podmakloj trudnoći, a par ne krije ushićenje što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Inače, lepa Ivana je poreklom iz Crne Gore, a po zanimanju je pravnica i ima 26 godina. Kako se može zaključiti po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, veoma vodi računa o ishrani i svojoj liniji, a tome u prilog govori i njena izvajana figura koju neretko pokazuje.

Osim toga, Malićeva nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da trudna devojka poznatog glumica itekako ima ukusa i stila. Biković je, inače, u razgovoru za medije jednom prilikom istakao kako kod nove devojke ceni učtivost, obrazovanje, kulturu, duhovnost, ali i inteligenciju, kao i prirodnu lepotu koju poseduje ova atraktivna Crnogorka.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić

Podsećanja radi, o privatnom životu Miloša Bikovića neprestano se piše, pogotovu otkad je stupio u emotivni odnos sa pravnicom Ivanom Malić. Prošle godine povela se priča da će se par uskoro venčati, do čega nije došlo, ali, kako pišu mediji, par uživa u zajedničkom životu.

Inače, Biković je svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine, kada su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom, a od tog trenutka, par neretko putuje na egzotične destinacije, kad god im to glumčev posao dozvoljava.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading