BIVŠI MUŽ SLAVNE PEVAČICE OPTUŽEN ZA SILOVANJE ČETIRI ŽENE: Jedna žrtva imala samo 16 GODINA, policija odmah reagovala!

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula lista žrtvi poznatog glumca, javnost u šoku!

BIVŠI MUŽ SLAVNE PEVAČICE OPTUŽEN ZA SILOVANJE ČETIRI ŽENE: Jedna žrtva imala samo 16 GODINA, policija odmah reagovala!

Foto: Shutterstock

Rasel Brend

Glumac i komičar Rasel Brend optužen je za silovanje, se*sualne napade i emocionalno zlostavljanje, tokom sedmogodišnjeg perioda, dok je bio na samom vrhuncu slave, u periodu od 2006. do 2013. godine.

Bivši muž pop zvezde Kejti Peri je negirao optužbe koje su iznele žrtve u medijima, a potom i dokumentarnoj emisiji na Kanalu 4, tvrdeći da su sve njegove veze bile sporazumne, ali je ovim povodom ipak reagovala policija. U saopštenju dostavljenom medijima na upit "da li se nešto čini povodom ovih optužbi", stigao je odgovor da ne postoji nijedna prijava protiv Rasela Brenda.

- Svesni smo medijskog izveštavanja o tvrdnjama o se*sualnom napadu. Nismo primili nijednu prijavu vezanu za ove slućajeve. Ako neko smatra da je bio žrtva se*sualnog napada, nevažno kada, neka se javi policiji - stoji u saopštenju Metropoliten policije.

Republika

Foto: youtube.com/Russell Brand

Rasel Brend

Brenda su optužile 4 žene - jedna od njih je imala 16 godina kada se navodni napad dogodio, a u svojoj izjavi je rekla "da ga je upoznala na ulici" i da je "taksijem išla kod njega kući iz škole i da joj je taksista, kada je saznao koliko ima godina, rekao da ne ulazi kod njega".

Britanski mediji danas prenose i optužbe žena koje tvrde da su žrtve Rasela Brenda - imena su im u tekstu promenjena.

Republika

Foto: Shutterstock

Rasel Brend

Alis: Imala je 16 godina kada je stupila u vezu sa Raselom Brendom koja je trajala 3 meseca. Zvao ju je "dete" tokom veze i navodno ju je primorao na or**ni se*s.

Nađa: Optužila je Brenda da ju je gurnuo uza zid, u svom domu u Los Anđelesu 2012. godine i silovao.

Fibi: Upoznala je Brenda na sastanku "anonimnih alkoholičara". Optužila ga je za se*sualni napad u spavaćoj sobi, gde je vrištala da stane.

Rejčel: Radila je sa Brendom dok je radio na projektu vezanom za Velikog Brata. Tvrdi da joj je Brend pokazao svoj penis dok je bio u svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading