SRPKINJE GAZE: Ukrajina smazana za doručak

Autor:

Sport

17.09.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice upisale drugu pobedu na kvalfikacionom turniru za Olimpijske igre u Parizu 2024 - 3:0 (25:18, 25:18, 25:16)

SRPKINJE GAZE: Ukrajina smazana za doručak

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice Srbije gaze ka Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Izabranice Đovanija Gvidetija upisale su drugu pobedu na kvalifikacionom turniru u Kini savladavši Ukrajinu sa ubedljivih 3:0 (25:18, 25:18, 25:16), pa su posle startnog trijumfa nad Meksikom zadržale maksimalan učinak u A grupi.

Svetske prvakinje i evropske vicešampionke bile su nemilosrdne predvođene Tijanom Bošković, koja se posle zasluženog odmora vratila u postavu. Istina, pokušale su protivnice  da pruže kakav-takav otpor u prvom setu, ali protiv Tijaninih bombi i bloka Bjanke Buše nisu imali rešenje. U drugoj deonici naše devojke su polako dodavale gas i ostavljale Ukrajinke iza sebe, bez rešenja za šampionsku igru Gvidetijevih devojaka. U završnici je Srbija napravila seriju na odlične servise Buše, a borbu je okončala Stevanovićeva. U trećem setu preostala je samo egzekucija i da se odradi posao do kraja.

Posle ovog meča, odbojkašice Srbije će imati slobodan dan, a u utorak će na megdan Kanađankama u četiri časa ujutro po našem vremenu. Zatim sledi duel sa Češkom (sreda, 10 časova), u petak će odmeriti snage sa Dominikanskom Republikom (4.00), dok će im u subotu rival biti Holandija od 10 časova. Srbija će u poslednjem kolu, u nedelju od 13.30, igrati protiv Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading