VAŽAN JE KONTINUITET: Ministar Gajić ponosan na odbojkašice!

Autor: Tanjug

Sport

04.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranice Đovanija Gvidetija bile su na prijemu kod ministra sporta.

VAŽAN JE KONTINUITET: Ministar Gajić ponosan na odbojkašice!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Zoran Gajić

Ministar sporta Zoran Gajić izjavio je, na svečanom dočeku odbojkašica Srbije u jednom beogradskom hotelu, da je u odbojci bitan kontinuitet i da je srebrna medalja još jedan veliki uspeh srpske reprezentacije.

Srpske odbojkašice su u finalu Evropskog prvenstva u Briselu posle velike borbe poražene od Turske sa 3:2.

- Ako gledate jednu godinu, to je jedna priča. Međutim u odbojci je jako važan kontinuitet. Nije to samo jedno drugo mesto, ovo je još jedan biser na toj ogrlici koja traje od 1995. godine u Odbojkaškom savezu Srbije. Bitno je da se svake godine nešto pozitivno dešava. Ovo je veliki uspeh - istakao je ministar Gajić.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Zoran Gajić

Naveo je da je u sportu važno da svaki sportista da sve od sebe i da pritom dođe do maksimuma.

- Ono što su svi mogli da primete, da su naše odbojkašice dale sve od sebe u dresu Srbije. Za mene je to sportski cilj. Niko ne može da zameri nešto našim sportistima koji na taj način, požrtvovano nastupaju u nacionalnom dresu - rekao je ministar.

- Treba da budemo svesni da mnogo zemalja u odbojci napreduje krupnim koracima. Ako smo nekada imali dva ili tri principijalna protivnika, a da ostale pobeđujemo lako. Toga danas više nema ni u jednom sportu. U finalu smo videli jednu vrhunsku odbojku. Svi u svetu pričaju o toj utakmici, selekcija Turske je odigrala neverovatnu partiju - zaključio je ministar Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading