ZA ZLATO NA OI - 200.000 EVRA: Predsednik Vučić ugostio srebrne odbojkašice! One mu poklonile belgijsku čokoladu (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Srbije poručio Tijani Bošković da je bolja od Melise Vargas.

ZA ZLATO NA OI - 200.000 EVRA: Predsednik Vučić ugostio srebrne odbojkašice! One mu poklonile belgijsku čokoladu (VIDEO, FOTO)

Foto: Republika

Odbojkašice Srbije na prijemu kod Aleksandra Vučića

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se u nedelju uveče okitila srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu, pošto je u velikom finalu posle pet setova i preokreta poražena od Turske.

Izabranice Đovanija Gvidetija su se u domovinu vratile već u ponedeljak, a u Predsedništvu Srbije primio ih je Aleksandar Vučić.

Na našem portalu mogli ste uživo da pratite prijem odbojkašica kod predsednika Srbije.

- Ovo je odlika šampiona velikih. Rođeni pobednici, ne trpe poraz i spremaju se za novu pobedu. Nema poraza ako si srebrni, imaš tolika zlata i odličja. Devojke, vise osmeha. Znamo šta spremate u Parizu. To se smejala Karakurt i Vargas, čestitamo, ali u Parizu će biti druga pesma. Beskrajno vam hvala, cela Srbija je bila uz vas. Nikada bolju generaciju nismo imali, ni u jednom sportu. Fantastičan je bio vaterpolo, ali nikad niko radosti kao odbojkašice nije doneo. Podarile su nam najviše - emotivan je bio predsednik.

Potom je otkrio šta se sve sprema za odbojkašice Srbije.

- U maju će biti spreman centar na Novom Beogradu, gde ćeto moći da trenirate. Molba moja za vas je da se plasirate na Olimpijske igre. Sve što možemo daćemo za Pariz. Podići ćemo nagradu za 100.000 evra za zlato u Parizu. Možda bude i 200.000. Videću sa Vladom.

Predsednik se potom obratio Tijani Bošković.

- Bolja si od Vargas - rekao joj je Vučić.

Odbojkašice su iz Brisela donele predsedniku na poklon belgijsku čokoladu, a on im se zahvalio kratkim komentarom.

- To je jedino slatko što sam dobio iz Brisela.

Republika

Foto: Republika

Čokolada koju su odbojkašice poklonile predsedniku Vučiću

Potom je reč dobila kapitenka Srbije Maja Ognjenović.

- Poštovani predsedniče i ministre, hvala što nas uvek ugostite, ovde smo kao kod kuće. Biti među dve ekipe u Evropi nije neuspeh. Hvala državi i Savezu za uspehe. Predsednik nam je dao zadatak da pobedimo sve. Osećali smo podršku. Živela Srbija - poručila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jednoruki Krstivoje

04.09.2023 18:07

Svaka čast Vucicu na osvojenoj srebrnoj medalji.