OTIŠAO: Barak Bahar napustio Beograd!

Autor:

Sport

04.09.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac potvrdio da se vraća u domovinu.

OTIŠAO: Barak Bahar napustio Beograd!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Izraelac Barak Bahar, dao je svojim izabranicima nekoliko dana odmora tokom reprezentativne pauze koja je počela.

Sjajni taktičar je odlučio da te dane provede u svojoj domovini, što je potvrdio i putem svog Instagram naloga.

- Letimo kući - napisao je Bahar na storiju, uz postavljenu zastavu Izraela.

Republika

Foto: Instagram pritnscreen/barakbachar

Stori Baraka Bahara

Trener Crvene zvezde je čak dobio priliku i da opali selfi sa pilotom, u njegovom kokpitu, što je privilegija koju ne može baš svako da ima.

Podsetimo, crveno-beli su u prvih šest kola Superlige Srbije upisali pet pobeda i jedan poraz, od Voždovca na Krovu, pa su reprezentativnu pauzu dočekali na drugom mestu na tabeli, sa bodom manje od TSC-a.

Standings provided by Sofascore

Tokom ovih slobodnih dana, igrači i stručni štab prvaka Srbije će pokušati da napune baterije za predstojeće izazove, od kojih je svakako najveći igra u Ligi šampiona. Zvezda će u elitnom takmičenju biti smeštena u G grupu, zajedno sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Pre nego što je ovog leta seo na klupu Crvene zvezde, Bahar je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Makabi iz Haife, Hapoel Ber Ševu i Kirjat Šmonu.

Kao igrač, Bahar je kompletnu karijeru proveo u domovini, gde je nastupao za Hakoah Ramat Gan, Makabi Petah Tikvu i Kirjat Šmonu, u kojoj je posle kačenja kopački o klin počeo da se bavi trenerskim zanatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading