NINA JE UBEDLJIVO POKUPILA SVE POGLEDE NA CRVENOM TEPIHU: Sa 17 godina je ostala bez NOGE ali nije ODUSTALA, sada je primer svima (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

04.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je svima objasnila šta znači pravo samopouzdanje i volja za životom.

NINA JE UBEDLJIVO POKUPILA SVE POGLEDE NA CRVENOM TEPIHU: Sa 17 godina je ostala bez NOGE ali nije ODUSTALA, sada je primer svima (FOTO)

Foto: Instagram/nina.rimaa

Nina Rima

Influenserka Nina Rima je na Filmskom festivalu u Veneciji sa ponosom pokazala protezu kroz prorez na haljini. 

Najlepše haljine, besprekorna šminka i mnoge velike poznate ličnosti, najveću pažnju je baš ona privukla. 

Nina je došla povodom premijere psihološkog akcionog trilera "The Killer" a mnogi tvrde da je sama njena pojava skrenula pažnju sa svakog filma. 

Republika

Foto: Instagram/nina.rimaa

Nina RIma u Veneciji

 

Ona je odisala glamurom i samopouzdanjem u elegatnoj crnoj haljini sa visokim prorezom. 

Kombinaciju je upotpunila jednostavnim belim sandalama koje su dodatno istakle njenu modnu kombinaciju, ali i poruku koju je želela preneti, prenosi "Showbuzz"

Nina je 2017. godine izgubila deo leve noge u strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela sa svojim partnerom na skuteru, nakon čega je odlučila da podeli svoju priču.

- Moja priča je priča o detetu koje je imalo savršeno detinjstvo, ali koje je ubrzo moralo da se suoči sa stvarnošću i shvatilo da savršenstvo ne postoji. Kada sam imao 13 godina, morala sam da naučim kako da se izvučem iz nevolje, dok sam sa 17 učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj sam umalo izgubila život. Shvatila sam da, ne samo da ne postoji savršena porodica, već i da ne postoji savršenstvo u lepoti - rekla je zvezda 80. Venecijanskog filma. Festival.

Nakon što je preživela tu tragediju, odlučila je svoj glas širiti dalje. Već nekoliko godina deli detalje iz svog života na društvenim mrežama, pre svega kako bi ljudima u sličnim situacijama pokazala da život nikako ne mora stati ako izgubite nogu.

Nina je izgradila uspešnu karijeru influensera i na Instagramu je prati više od 113 ljudi sa kojima deli trenutke iz svakodnevnog života, pre svega da bi inspirisala druge svojim primerom da odustajanje nikada nije opcija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading