TEREZU JE BIVŠI MUŽ NAGOVORIO DA PRODUŽI NOGE: "Svaki dan je govorio kako voli samo VISOKE žene, LOMILI su mi potkolenice"

Autor: M.O.

Lifestyle

31.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prošla kroz pakao i manipulacju, ističe da je sada napokon srećna.

TEREZU JE BIVŠI MUŽ NAGOVORIO DA PRODUŽI NOGE: "Svaki dan je govorio kako voli samo VISOKE žene, LOMILI su mi potkolenice"

Foto: instagram/printscreen/theresiafischer

Manekenka Tereza Fišer (31) iz Nemačke se podvrgla se zahtevnoj operaciji kako bi povećala svoju visinu za 5,5 inča, nakon što ju je, kako se navodi, bivši suprug pritiskao.

Ova plavokosa lepotica je ugradila podesive teleskopske šipke u svoje potkolenice kada je imala 24 godine. Sada, kao 31-godišnja influencerka koja je postala poznata i kroz nemačku verziju Velikog Brata, priznaje da je operaciju sprovela zbog bivšeg supruga.

Tereza znaš da volim visoke žene. Stvarno bih voleo da to uradiš. Mogla bi dobiti i do 14 centimetara više - rekao joj je tada.

 

 

Priznaje da je bila zadovoljna i nije pomišljala da bilo šta menja na svom telu, sve dok nije počela svakodnevna manipulacija kako ona ipak nije "savršena". 

- Sramim se što sam pristala na operaciju koja mi zapravo nije bila potrebna - rekla je.

Ranije, 2019. godine, Theresia je bila zadovoljna rezultatima operacije i rekla je da je njena nova visina poboljšala njen seksualni život sa bivšim suprugom.

- Sada je seks bolji! Postala sam veoma fleksibilna sa nogama i imam više prostora za eksperimentisanje - dodala je. 

 

 

Ipak, postoji loša i bolna strana cele priče!

Samo operacija je jako bolna jer se potkolenica se doslovno lomi, mišići potkolenice se razdvajaju i svakako se koristi teleskopska šipka.

Iako mnogi veruju da ona i sada ima problem sa nogama, jer se doslovno na svakoj fotografiji vide modra kolena, ona govori suprutno. 

- Mislim da mi je bivši suprug toliko isprao mozak da sada zaista ne bih mogla da zamislim svoj život bez ovih nogu. Nekako su me pronašle, ne vidim svrhu bez njih. Iskreno sam srećna - rekla je za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading