UHAPŠEN DARKO LAZIĆ! Nakon svadbe hitno PRIVEDEN zbog kršenja zakona!

Autor:

Zabava

31.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker je danas osuđen zbog prekršaja, ali je i ponovo završio u policiji zbog kršenja zakona!

UHAPŠEN DARKO LAZIĆ! Nakon svadbe hitno PRIVEDEN zbog kršenja zakona!

Foto: Tanjug/J. PAP, ST/D. KADIĆ, Republika

Popularni folker Darko Lazić je juče imao crkveno venčanje sa svojom nevestom Katarinom u Brestaču, nakon čega je upriličio gala proslavu u Pećincima. Kako saznajemo, on je posle svadbe završio u policiji.

Njega je policija pronašla ispred restorana gde su on i Kaća organizovali gala slavlje. Naime, Lazić je u sredu na svojoj svadbi vozio automobil, išao po mladu od Brestača do Ugrinovaca, a potom i do svečane sale u Pećincima, iako u Srbiji ima zabranu upravljanjem vozilom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Darko Lazić

Mladoženja je, kako mediji prenose, ispred restorana razgovarao sa policajcima, zvao je nekoga telefonom i vikao, a potom otišao u policijsku stanicu, gde je dao izjavu zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Budući da su svi mediji prenosili iz minuta u minut njegovu svadbu, policiji nije moglo da neopaženo promakne da je pevač seo za volan "lamborginija" i vozio.

Podsetimo, danas mu je i izrečena kazna zbog izazivanja saobraćajne nesreće pre nekoliko dana i kažnjen je sa 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom. Darko je, naime, prošle srede bio za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Inače, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

31.08.2023 15:04

Budala ostaje budala