OVAKO TO RADE MAJSTORI NARODNE MUZIKE! Poslušajte natpevavanje Ljube Aličića i Darka Lazića na folkerovoj svadbi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba i Darko ukrstili glasove, svi pali u trans!

Sinoć je u Brestaču održano crkveno venčanje Katarine i Darka Lazića, koji su kasnije u Pećincima priredili gala proslavu za preko 500 zvanica. Prisustvovale su mnoge javne ličnosti, među kojima je bio i Darkov kolega Ljuba Aličić.

Legenarni pevač se u jednom trenutku latio mikrofona, te zapevao svoj čuveni hit, pesmu "Sumorno jutro". Svi prisutni su pali u trans, a najviše Darkova kuma, pevačica Andreana Čekić. Kao pravi majstor svog zanata, Aličić je u jednom trenutku predao mikrofon i mladoženji i došlo je do natpevavanja talentovanih pevača.

Malo je reći da su se svi prisutni oduševili njihovom izvedbom, a kako je ovo zvučalo, poslušajte u klipu na početku ovog teksta.

Ljuba je, pre nego što je ušao u svečanu salu, dao intervju za Republiku. Tada nam je i otkrio da je došao kao gost, ali da će se rado latiti mikrofona ako bude zarebalo.

- Odlično se osećam, ja sam po vama u bolnici. Ja sam dobro kao što vidite, hvala bogu. Mi smo prijatelji sa njegovom porodicom. Ja sam kao gost, ali ako budem trebalo da pevam, ja ću pevati. Pesme koje se traže, pa sve, pa onda od Ere Ojdanića "Mali pauk" - rekao nam je Ljuba.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ljuba Aličić

Aličić je tada potkačio Darkovu bivšu suprugu Anu Sević, koja je na venčanje stigla sa novim partnerom Danijelom, te istakao da Lazić i ona ne mogu da budu prijatelji.

- To je glupost! Jednostavno je, ja ne bih nikada došao. Zašto bih? To je bilo, prošlo, šta sad kao...  Ja sam isto imao jedan brak, pa Bože moj. Kakvo prijateljstvo! Ne može to, to je šminka! - rekao je Ljuba o Ani Sević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading