OVAKO JE DARKO SLAVIO PRE NEGO ŠTO JE OSUĐEN! Sa Katarinom isekao tortu, a onda je mala Lorena uradila OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker je sinoć izgovorio sudbonosno "da", a potom napravio veselje za pamćenje!

 

Popularni folker Darko Lazić danas je osuđen na novčanu kaznu 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja voziom. Pevač je juče imao crkveno venčanje sa svojom suprugom Katarinom u svom rodnom Brestaču, a potom je u svečanoj sali u Pećincima imao gala proslavu za preko 500 zvanica.

Na spisku zvanica bilo je mnogo javnih ličnosti, sa kojima je ekipa portala Republika razgovarala na licu mesta. Republika vam donosi i snimak iz sale u Pećincima, poseban trenutak za Darka, kad su Katarina i on isekli svadbenu tortu.

Pomogla im je Darkova ćerka Lorena, koju je Darko dobio sa pevačicom Anom Sević. Ona je Darku dala tortu da proba. Katarina se u međuvremenu presvukla, te belu venčanicu zamenila haljinom sa šljokicama i dekolteom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimku na početku ovog teksta.

Podsetimo, na venčanju Katarine i Darka pojavila se i Lazićeva bivša, Ana Sević, koja je dala intervju za naš portal.

- Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče - ispričala je Ana.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević, Darko i Katarina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading