MLADENCI NISU ŠTEDELI NI JAJA ZA SVADBENU TORTU: Evo kako izgleda sedmospratnica na venčanju Lazića!

Autor:

Zabava

30.08.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako izgleda torta Darka Lazića i Katarine Lazić!

MLADENCI NISU ŠTEDELI NI JAJA ZA SVADBENU TORTU: Evo kako izgleda sedmospratnica na venčanju Lazića!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Darko Lazić i Katarina Lazić su se danas zavetovali na večnu ljubav, a folkeru danas nije došao poseban gost. Nakon crkvenog venčanja, Darko i Katarina su sa prijateljima nastavili veselje u jednom restoranu, a sada je Republika došla do snimka mladenačke torte. 

 

Naime, kako saznajemo, torta je na sedam spratova, utrošeno je 250 jaja i 15kg fondana za ukrašavanja po dekoraciji, vidi se da novopečeni mladenci nisu štedeli ni dinara.

 

 

Republika je danas ceo dan izveštavala iz minuta u minut, te smo zabeležili svaki detalj ove svadbe o kojoj će se definitivno dugo pričati.

Na venčanju su se pojavile mnoge kolege sa estrade, a među zvanicama se našla i Darkova bivša supruga Ana Sević, koja je došla sa sadašnjim suprugom Danijelom. Lorena, Darkova ćerkica, koju je dobio tokom braka sa Anom, takođe je došla na poseban očev dan, što ga je dodatno raznežilo.

Ana je za Republiku istakla da je sa Darkom u fenomenalnim odnosima, te da su uvek bili najbolji prijatelji i da će nastojati da tako i ostane, jer su shvatili da tako mnogo bolje funkcionišu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading