LJUBA ALIČIĆ OPLEO PO ANI SEVIĆ I LAZIĆU: "To je GLUPOST što je došla i ŠMINKA" (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

30.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić nije mogao da zadrži komentar!

LJUBA ALIČIĆ OPLEO PO ANI SEVIĆ I LAZIĆU: "To je GLUPOST što je došla i ŠMINKA" (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Na večerašnjoj svadbi kod pevača Darka Lazića, pojavio se i njegov dugogodišnji prijatelj sa estrade, Ljuba Aličić, koji je pred našim kamerama prokomentarisao dolazak Ane Sević

Poznato je da je Ana sa suprugom Danijel došla kako bi ispoštovala Darka, te je istakla da je sa njim u najboljim mogućim odnosima i da su oduvek bili veliki prijatelji, te daće tako i ostati. Međutim, Ljuba se ne slaže sa tom tvrdnjom Sevićeve, te je prokomentarisao sledeće:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ljuba Aličić

 

- Odlično se osećam, ja sam po vama u bolnici. Ja sam dobro kao što vidite, hvala bogu. Mi smo prijatelji, sa njegovom porodicom - rekao je Ljuba i dodao:

- Ja sam kao gost, ali ako budem trebalo da pevam, ja ću pevati. Pesme koje se traže, pa sve, pa onda od Ere Ojdanića ,,Mali pauk".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević, Darko Lazić i Katarina Lazić

 

- To je glupost! Jednostavno je, ja ne bih nikada došao. Zašto bih? To je bilo, prošlo, šta sad kao...  Ja sam isto imao jedan brak, pa bože moj. Kakvo prijateljstvo! Ne može to, to je šminka! - rekao je Ljuba o Ani Sević. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading