OVO JE KRAGUJEVČANIN KOJI SE UTOPIO NA LEFKADI: Ujak se oprostio od njega potresnim rečima

Autor: Republika

Hronika

31.08.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladislav je, navodno, stradao spasavajući svoju devojku iz mora

OVO JE KRAGUJEVČANIN KOJI SE UTOPIO NA LEFKADI: Ujak se oprostio od njega potresnim rečima

Foto: Facebook

Vladislav Jovičić (30) iz Kragujevca utopio se u utorak na poznatoj plaži na grčkom ostrvu Lefkada, kada je pokušao da spasi devojku iz velikih talasa, a sada se njegova porodica i prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Prema navodima grčkih medija, Jovičić je ušao u more kako bi spasio svoju devojku iz vode, ali nažalost on nije uspeo da se spasi. On je kobno putovanje otišao s devojkom i dvoje prijatelja.

Njegov ujak objavio je njihovu zajedničku fotografiju u restoranu gde su pozirali nasmejani i pred punom trpezom, a uz nju je napisao: "Mom sestriću Vladi, ljudskoj veličini, poslednji pomen od ujaka".

Ispod ove fotografije samo su se nizali tužni komentari njegovih prijatelja.

- Vlado, neka ti je laka zemlja i da ti bog podari rajko naselje. Neutešni smo nakon ove vesti... Iskreno saučešće porodici. Tuga pregolema, neka počiva u miru, a vama snaga da izdržite. Ode nam još jedan anđeo... - stoji u jednom od komentara:

- Duša moja, lepotan naš! Sunce naše drago. O Bože, kakva tragedija... Da ti je laka zemlja i da te anđeli čuvaju.

Kako smo ranije preneli, talasi su u utorak na grčkom ostrvu bili veliki.

- Navodno je njegova devojka ušla u vodu i talasi su je povukli. Vlada je odmah uleteo za njom i uspeo da je spase i pomogne joj da se izvuče do obale. Međutim, prema rečima očevidaca, on nije uspeo da ih savlada i izađe iz mora. Sebe nije uspeo da spase - ispričao je sagovornik Kurira.

Prema informacijama iz policije, on je nekoliko minuta plutao na stomaku, a potom su kupači uspeli da ga izvuku na obalu plaže Megali petra. Pokušali su da mu pruže prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Prebačen je u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt, preneli su grčki mediji.

Telo Kragujevčanina je prevezeno na Odeljenje forenzičke medicine u Patrasu kako bi se obavila obdukcija. Očevici su navodno ispričali da su Vladimir, njegovi prijatelji i devojka u vodi bili svega nekoliko minuta pre nego što je počela drama.

Nažalost, Vladislav Jovičić je peti turista iz Srbije koji se utopio za mesec dana na plažama u Grčkoj, Italiji i na Crnogorskom primorju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading