DODIK PLAĆA PREVOZ TELA STRADALIH SRBA U PRNJAVORU: Predsednik RS pomogao unesrećenoj porodici

Autor: Republika

Hronika

30.08.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija je pokrenuta jer porodica ne može da prebaci tela u Srbiju zbog nedostatka novca

DODIK PLAĆA PREVOZ TELA STRADALIH SRBA U PRNJAVORU: Predsednik RS pomogao unesrećenoj porodici

Foto: Dragan Kadić, Facebook

Porodica poginula kod Prnjavora

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik snosiće sve troškove za prevoz nastradale četvoročlane porodice kod Prnjavora, saopštio je danas gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.

- U dogovoru sa Kabinetom predsednika Srpske, predsednik Dodik snosiće sve troškove pogrebne opreme i prevoza do Sremske Mitrovice u Srbiji kako bi bili sahranjeni kako to i dolikuje - naveo je Bojić na Fejsbuku.

Humanitarna akcija je pokrenuta jer porodica ne može njihova tela da prebaci u Srbiju zbog nedostatka novca, prenosi RTRS.

U nedelju, 27. avgusta poginulo je četvoro članova jedne porodice iz Mačvanske Mitrovice, među kojima i sedmogodišnje dete, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mestu Štrbci. Stradali su Aleksandar J. (19), Dejan J. (23), Vidosava J. (49) i dete (7). Živeli su u Sremskoj Mitrovici.

Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo kada se vozač pasata B.Đ. (26) otpozadi zakucao u pežo u kojem je bila stradala porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading