TRI UDOVICE ODALE POMEN NASTRADALIM MUŽEVIMA U KRUŠEVCU: Bahati vozač audija ubio tri osobe, pa pušten na slobodu

Autor: Republika

Hronika

08.08.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Milenković je u stravičnom udesu tog 29. juna ostala bez supruga, Milana, koji je imao samo 29 godina

TRI UDOVICE ODALE POMEN NASTRADALIM MUŽEVIMA U KRUŠEVCU: Bahati vozač audija ubio tri osobe, pa pušten na slobodu

Foto: facebook.com/Dejan Gajić

mesto nesreće

Tri žene iz Kruševca postale su udovice posle teške saobraćajne nesreće u naselju Mudrakovac pre tačno 40 dana i sve, sa prijateljima, porodicama, komšijama, sinoć su upalile sveću na mestu pogibije.

Među njima i mlada Dragana Milenković, koja je u stravičnom udesu tog 29. juna ostala bez supruga, Milana. Imao je samo 29 godina.

Republika

Foto: facebook.com/Dragana Cvetanovic

Dragana sa suprugom Milanom i ćerkicom

-Teško je, teško se držim, ostala sam sama sa detetom. Nadležni moraju da nešto preduzmu, da odrade svoj posao kako treba. Kamere, ležeći policajci, bilo šta da se preduzme...Ovde se vozi tri puta većom brzinom od dozvoljene - kaže za Novosti neutešna Milanova supruga.

Dragana nije sama. Uz nju su brojni prijatelji, komšije, rođaci, meštani Mudrakovca, koji su se večeras još jednom okupili da zapale sveću, da apeluju da se poveća bezbednost na ovom vrlo rizičnom putu. Tu su pored Milana, poginuli i Aleksandar Mihajlović (28) i Anželko Petrović (61).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svi su se kobne večeri nalazili u „fordu“, prilikom užasnog sudara sa putničkom vozilom „audi“, za čijim je volanom bio Ilija S.(20) iz Aleksandrovca.

- Mi se ovde okupljamo pre svega kako ne bi dozvolili da se zaborave naši poginuli prijatelji i da apelujemo na nadležne, oni su obavezni pre svega da nam pomognu i da nas zaštite, jer se mi kao građani koji žive u ovom naselju ne osećamo bezbedno u ovom mestu – kaže Vladimir Vukojević, prijatelj nastradalih. - Ovde se godinama, mesecima unazad dešavaju strašne nesreće na ovoj raskrisnici već su se dešavale nesreće, a ništa nije učinjeno. Nadamo se da će bar sad poslušati naš glas.

Istraga se vodi protiv Župljanina, koji je pušten da se brani sa slobode. Sumnjiči se za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njegovo vozilo je trenutno na veštačenju.

- Sumnja se da je I.S. upravljajući "audijem" neprilagođenom brzinom, udario u automobil ford fokus koji je skretao - predočeno je ranije u policiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Savet za bezbednost saobraćaja doneo je više mera. U Gradskoj upravi je ranije predočeno da su doneti zaključci da kruševačka policija pojačano kontroliše brzinu kretanja motornih vozila, da se postavi uređaj za automatsku detekciju saobraćajnih prekršaja, da se organizuje sastanak sa predstavnicima JP Putevi Srbija (upravljač deonice na državnom putu IB reda br. 38, van naselja).

- Doneta je i mera na LED displeju, koji se nalazi na portalu pored postojećih natpisa, dodaju i natpisi: „Uspori“ i „Važeće ograničenje brzine - 60 km/h“) - stoji među zaključcima.

Preko puta mesta gde su umrlice nastradalih i gde su Kruševljani održali minut ćutanja za neprežaljene prijatelje, pre dve godine poginuo je Nemanja Ćurčić. Imao je samo 20 godina kada je izgubio život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
z81

08.08.2023 12:27

ubio tri osobe i puštenna slobodu? jebem ti drzavu