SRBIJA PLAČE ZA STRADALOM MAJKOM ČETVORO DECE: Borila se da bahati vozači dobijaju veće kazne, a sada joj JEDAN PRESUDIO

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

23.07.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su idiličan život prepun radosti, ali je sada vozač Luka T. uništio živote njene dečice

SRBIJA PLAČE ZA STRADALOM MAJKOM ČETVORO DECE: Borila se da bahati vozači dobijaju veće kazne, a sada joj JEDAN PRESUDIO

Foto: facebook.com

Ivana sa decom

Majka četvoro dece Ivana Đ. J. (41), koja je juče stradala u saobraćajki kod Nove Varoši, bila je aktivni borac za veće kazne protiv prestupnika u saobraćaju.

Nesrećna žena se kobnog dana vraćala sa suprugom i četvoro dečice sa Crnogorskog primorja, a kada su bili u mestu Bistrica, na deonici između dva tunela, vozač škode Luka T. (26), nepropisno je pokušao da pretekne njihov volksvagen turan, ali ih je udario i oba vozila su završila u reci Bistrici. Ivana je podlegla povredama u bolnici u Prijepolju, a njena deca i suprug prošli su sa lakšim povredama, dok je bahati vozač odmah uhapšen.

Ivana se pre nekoliko godina doselila sa suprugom iz Kragujevca u Beograd, gde su dobili dečaka (10), dve bliznakinje (8) i još jednu ćerkicu (2). 

Prema rečima njihovih prijatelja, imali su idiličan život prepun radosti, ali je sada vozač Luka T. uništio živote njene dečice, koja su gledala kako im majka strada u automobilu.

Republika

Foto: facebook

Stradala Ivana

Ivana je oduvek znala da naša zemlja ima veliki problem sa bahatim vozačima, pa je na svom Fejsbuku nekoliko puta apelovala da kazne za saobraćajne prestupnike treba da budu veće, a najviše ju je pogodilo stradanje njene male sugrađanke Nikoline Janković (13) koja je usmrćena na pešačkom prelazu u decembru prošle godine.

- Dok se raspada od bola i tuge pokušavamo da je tešimo, a Vera kaže: "Nije meni žao mene, meni žao moje Nikoline!". Kada majka izgubi dete za nju utehe nema, ali bi je pravda umirila. Njih je kosmička zaobišla, ovozemaljska ne sme! Da počinilac dobije maksimalnu zasluženu kaznu! Pravda za Nikolinu! - napisala je Ivana u januaru, kada je održan i protest protiv Nikolininog ubice.

U drugoj objavi izrazila je želju za poboljšanjem kampanja za bezbednost saobraćaja, naglasivši da kazne treba da se povećaju, a da se one u zonama škole utrostruče za svaki prekršaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milovan

23.07.2023 18:22

Ovo je strašno ubiti majku četvoro dece i njih ostaviti bez majčine ljubavi, on će proći bez neke teže kazne a možda i neće odgovarati ako je sin nekog moćnika jer tako je to u državi de vlada jedan čovek a drugi se šlepaju uz njega tako što sve aminuju što on kaže i tako ukrug, nema nama bolje dok neuzmemo pravdu u svoje ruke samo neznam kolko je njih spremno da se odrekne svog komfora i da se žrtvuje za pravdu jer za pravdu moraš da se žrtvuje niko ti je neće pokloniti na tacni