SRBIN NAPUŠTA JUVENTUS! Sledeća STANICA je Premijer liga!

Autor:

Sport

31.08.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Približio se rastanak.

SRBIN NAPUŠTA JUVENTUS! Sledeća STANICA je Premijer liga!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Iako je prethodne sezone imao zapaženu ulogu u timu Juventusa, potpuno neočekivano Filip Kostić je odjednom zakucan za klupu "stare dame".

Kragujevčanin je prošlog leta stigao u Torino iz nemačkog Ajntrahta i pružao sasvim dobre partije u dresu bjanko-nera.

Ipak, dolaskom Andree Kambijasa iz Bolonje, Kostić se preselio na klupu, dok je na njegovom mestu mladi fudbaler postao nezamenljiv. Tako Kragujevčanin nije upisao ni minut od starta nove sezone, a kada je takva situacija i poslednji dan prelaznog roka, jasno je kakva mu se budućnost smeši.

Kako prenose italijanski mediji, Juventus je spreman da proda Kostića, a Srbin da napusti Torino, jer se kod Masimilijana Alegrija očigledno neće naigrati, iako član "orlova" ima ugovor do leta 2026. godine.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kostić

Filipa bi želeo da dovede Vest Hem, što potvrđuju mediji sa ostrva, ali i Apenina. "Čekićari" su i prošlog leta skautirali Srbina, ali je on tada odabrao Juventus. Sada bi klub iz Lonodna želeo da mu ukaže poverenje, a crno-beli žele da zarade od Kostićeve prodaje i zacepili su obeštećenje od 15.000.000 evra.

Zvanična ponuda još uvek nije poslata, razamatra se i mogućnost pozajmice sa pravom otkupa, a postoji i mogućnost da se smanji visina obeštećnja na okruglo 10.000.000 evra.

Osim Vest Hema, Kostića bi u svojim redovima želeli da vide i pojedini španski timovi, čija se imena drže u tajnosti.

Ostaje da se vidi gde će nekadašnji igrač Groningena i kragujevačkog Radničkog završiti, jer u ponoć se završava prelazni rok širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading