DELIJE, POŽURITE NA MARAKANU! Zvezda ČASTI navijače! Crveno-beli spremili POSEBNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion dočekuje Novi Pazar (subota, 20.00) na stadionu "Rajko Mitić" u šestom kolu Superlige Srbije.

DELIJE, POŽURITE NA MARAKANU! Zvezda ČASTI navijače! Crveno-beli spremili POSEBNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Sa nestrpljenjem na u Crvenoj zvezdi iščekuju epilog žreba u Nionu (18.00), ali se i spremaju da proslave veliki jubilej - 60. rođendan Marakane.

Utakmica protiv Novog Pazara, koja je na programu u subotu od 20 časova na najvećem srpskom stadionu, predstavlja mali praznik, pa su u Ljutice Bogdana odlučili da navijače počaste slobodnim ulazom, kao i nizom drugih pogodnosti. 

Na Marakani imaju zamisao da na tribinama bude crveno-beli kolorit, odnosno da navijači poštuju “dres kod”. Kako bi se lakše pridržavali pravila oblačenja, tačnije na tribinama svi bili u crveno-belim dresovima, Crvena zvezda će za rođendan častiti navijače.

Republika

Foto: Starsport

 

Za rođendan Marakane dresovi će biti na akciji. U periodu od 30. avgusta do 2. septembra, kada crveno-beli dočekuju Novi Pazar, važiće popust i obezbeđen je za sve navijače,a za sezonce i članove kluba specijalni.

Kupovinom najnovijeg crveno-belog dresa, navijači će ostvariti popust od 1.000 dinara. Preciznije, cena dresa će za toliko biti manja, dok će sezonci i članovi kluba moći da računaju na popust od čak 2.000 dinara. Takođe, popust je u tom periodu moguće ostvariti i prilikom kupovine putem interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading