PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA U RAKOVICI! Policija ispituje šta se zaista desilo: Maskirani napadači PUCALI MU U NOGE? (GALERIJA)

Autor:

Hronika

31.08.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.L. je pretrpeo povrede nogu i prevezen je privatnim kolima u Urgentni centar.

PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA U RAKOVICI! Policija ispituje šta se zaista desilo: Maskirani napadači PUCALI MU U NOGE? (GALERIJA)

Foto: ST/D. KADIĆ

U ranim jutarnjim časovima došlo je do navodne pucnjave u beogradskom naselju Rakovica, u kojoj je kako je prvobitno javljeno ranjen muškarac N.L. (47).

Navodno je N. L. izjavio da su ga dvojica maskiranih napadača sačekala ispred kuće i pucala mu u noge. Prema prvim informacijama, N.L. je pretrpeo povrede nogu i prevezen je privatnim kolima u Urgentni centar. Navodno, njega je u Urgentni centar dovezla njegova ćerka.

Međutim, policija je izrazila sumnju u verodostojnost inicijalnog iskaza ranjenog muškarca. Policija trenutno istražuje okolnosti incidenta i vrši uviđaj na mestu događaja. Inspektori i forenzičari su se uputili u kuću ranjenog muškarca kako bi prikupili dokaze i istražili detalje.

Takođe, jedna starija žena je odvedena u policijsku stanicu na saslušanje u vezi sa slučajem.Situacija se i dalje razvija, a policija će nastaviti sa istragom kako bi utvrdila tačne okolnosti i motive ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading