OVO JE MLADIĆ KOJI JE UDARIO U AUTOMOBIL STRADALE PORODICE U PRNJAVORU! Meštani tvrde da je fin momak koji voli da PODIVLJA - otac biznismen pokušava da zaštiti svog sina?!

Autor:

Hronika

28.08.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš sagovornik otkriva da bi uskoro trebala biti uređena identifikacija nastradalih.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UDARIO U AUTOMOBIL STRADALE PORODICE U PRNJAVORU! Meštani tvrde da je fin momak koji voli da PODIVLJA - otac biznismen pokušava da zaštiti svog sina?!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia, Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Prnjavora, četiri osobe iz Srbije su izgubile život, a među njima su bile i dve maloletne osobe. Tragedija se desila oko 20:30 časova na magistralnom putu Prnjavor - Derventa, u mestu Štrpci.

Nesreća se desila kada su se sudarila dva vozila, "pežo" čiji je vozač još uvek nepoznat i "pasat" koji je upravljao Boban Đ. (26) iz Prnjavora. Detalji oko identiteta nastradalih još uvek nisu potpuno utvrđeni, ali očekuje se da će uskoro biti obavljena identifikacija žrtava.

Svedoci su ispričali da je vozilo "pežo" u kojem se nalazila porodica nastradala kada je njihov automobil udario u "pasat" kojim je upravljao Boban Đ. iz Prnjavora.

Tragična saobraćajna nesreća dogodila se u blizini Prnjavora, a odnela je živote četiri osobe iz porodice iz Srbije. Nesreća se odigrala na velikoj ravnici dugoj oko pet kilometara, gde su se vozila kretala iznad ograničenja brzine.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da ih je Bojan Đ. "stigao" i udario u zadnji deo - rekao je jedan od meštana za Srpskainfo.

Svedoci su ispričali da je vozilo "pežo" u kojem se nalazila porodica nastradala kada je njihov automobil udario u "pasat" kojim je upravljao Boban Đ. iz Prnjavora. Prema rečima meštana, ova ravnica je poznata po tome da se često vozi iznad dozvoljene brzine.

Sagovornik otkriva da bi uskoro trebala biti uređena identifikacija nastradalih.

Otac mu drži firmu 

Meštanin koji je svedočio ovom događaju naveo je da poznaje vozača "pasata" i da je reč o "dobrom momku" koji nije bio poznat po prebrzoj vožnji. Prema njegovim rečima, ovo je bila nesreća koja je potresla celu zajednicu.

- Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vredan momak, voli nekad da podivlja - rekao je jedan od meštanina. 

Krenuvši od nule, Radomir, Bojanov otac, započeo je kao auto-limar, obavljajući sve poslove u jednoj maloj prostoriji. Sa vremenom, njegov posao je rastao, i nakon tri decenije, ponosno stoji pred svojim dostignućima.

Foto: youtube/printscreen/tvk3

 

Tokom svog životnog puta, Radomir je naučio da je sposobnost da se prilagodi promenama ključna za razvoj posla. Jedna od tih promena je bila uključivanje njegove dece, sinova Bobana i Bojana, u porodični biznis. Ovi mladići su postali deo poslovanja, gledajući kako otac radi od malih nogu.

Republika je pokušala da kontaktira Bojanovog oca, ali to se nije tako slavno završilo. Radomir je podigao slušalicu. Nakon postavljenog pitanja o saobraćajnoj nesreći i učešću njegovog sina u sudaru demonstrativno je spustio slušalicu. Nakon toga portal Republika je pokušao da kontaktira Radomira ali se više nije javljao. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading