"NJEGOV TATA IMA FIRMU, ČESTO DIVLJA TU OKO PRNJAVORA!" Detalji nesreće u kojoj su stradale četiri osobe iz Srbije, među mrtvima dvoje dece: Svi tu voze PREKO 100 KILOMETARA NA ČAS!

Autor:

Hronika

28.08.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci su ispričali da je vozilo "pežo" u kojem se nalazila porodica nastradala kada je njihov automobil udario u "pasat" kojim je upravljao Boban Đ. iz Prnjavora.

"NJEGOV TATA IMA FIRMU, ČESTO DIVLJA TU OKO PRNJAVORA!" Detalji nesreće u kojoj su stradale četiri osobe iz Srbije, među mrtvima dvoje dece: Svi tu voze PREKO 100 KILOMETARA NA ČAS!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Ilustracija

Tragična saobraćajna nesreća dogodila se u blizini Prnjavora, a odnela je živote četiri osobe iz porodice iz Srbije. Nesreća se odigrala na velikoj ravnici dugoj oko pet kilometara, gde su se vozila kretala iznad ograničenja brzine.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da ih je Bojan Đ. "stigao" i udario u zadnji deo - rekao je jedan od meštana za Srpskainfo.

Svedoci su ispričali da je vozilo "pežo" u kojem se nalazila porodica nastradala kada je njihov automobil udario u "pasat" kojim je upravljao Boban Đ. iz Prnjavora. Prema rečima meštana, ova ravnica je poznata po tome da se često vozi iznad dozvoljene brzine.

- Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vredan momak, voli nekad da podivlja - rekao je pomenuti sagovornik.

Meštanin koji je svedočio ovom događaju naveo je da poznaje vozača "pasata" i da je reč o "dobrom momku" koji nije bio poznat po prebrzoj vožnji. Prema njegovim rečima, ovo je bila nesreća koja je potresla celu zajednicu.

- Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Vranješ, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor - rečeno je u OJT Banjaluka.

Među žrtvama su bile četiri osobe iz porodice iz Srbije, uključujući i dve maloletne osobe. Tragedija je ostavila dubok trag i potresla lokalnu zajednicu, naglašavajući važnost bezbednosti u saobraćaju i poštovanje saobraćajnih pravila.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading