SAZNAJEMO! CEO URGENTNI CENTAR NA NOGAMA: Lekari se nadaju da će devojčica preživeti! Baba i deda poginuli na licu mesta, mlađa devojčica preminula po prijemu u bolnicu

Autor:

Hronika

27.08.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu "ševrolet spark" su se, osim N. S. (11) i D. S. (9), koje su sedele na zadnjem sedištu, nalazili i njihovi baka Zorica G. (66) i deda Dragoslav G. (65), sa kojima su krenuli na put.

SAZNAJEMO! CEO URGENTNI CENTAR NA NOGAMA: Lekari se nadaju da će devojčica preživeti! Baba i deda poginuli na licu mesta, mlađa devojčica preminula po prijemu u bolnicu

Foto: Tanjug/AP

Nakon saznanja da se jutros u 8 časova dogodila stravična saobraćajna nesreća na putu Užice-Zlatibor, u kojem su dve devojčice teško povređene, kako saznaje Republika od izvora upoznatog sa slučajem, svi lekari su odmah priskočili u pomoć. Nažalost, po prijemu u bolnicu, mlađa devojčica je podlegla povredama, dok su baba i deda, poginuli na licu mesta.

Kako saznajemo, povređenom detetu koje je preživelo pružena je najbolja moguća zdravstvena nega, i bukvalno je ceo Urgentni centar na nogama.

- N. S. i D. S. su primljene u bolnicu bez svesti. Nažalost, mlađoj devojčici uz sve napore lekara, nije bilo pomoći. Trenutno, veliki broj stručnih lica brine o starijoj sestri, pružena joj je najbolja nega i odrađeni su svi potrebni zahvati - navodi izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Pojedini doktori su ostali duže na poslu, dok su drugi došli i van svoje smene kako bi dali sve od sebe i spasili teško povređeno dete. Oko nje su najbolji lekari, očekuju se dodatni pregledi, a potom i oporavak devojčice.

Podsetimo, u vozilu "ševrolet spark" su se, osim N. S. (11) i D. S. (9), koje su sedele na zadnjem sedištu, nalazili i njihovi baka Zorica G. (66) i deka Dragoslav G. (65), sa kojima su krenuli na put. 

Do tragedije je došlo oko osam časova ujutru kada je, kako se sumnja, Dragoslav koji se nalazio na mestu vozača, pokušao da pretekne kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom-cisternom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading