JEZIVA PUCNJAVA U FUTOGU! U vatrenom obračunu ranjen mladić - policija "češlja" celo naselje u potrazi za napadačima!

Autor:

Hronika

25.08.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji ovog nemilog događaja još uvek nisu u potpunosti jasni, ali prema prvim informacijama, jedna osoba je ranjena u pucnjavi.

JEZIVA PUCNJAVA U FUTOGU! U vatrenom obračunu ranjen mladić - policija "češlja" celo naselje u potrazi za napadačima!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Nekoliko minuta nakon ponoći, naselje Futog je bilo zahvaćeno pucnjavom koja je izazvala uzburkanost i prisilila policiju da reaguje. Nezvanično, incident je rezultirao ranjavanjem jednog mlađeg muškarca.

Detalji ovog nemilog događaja još uvek nisu u potpunosti jasni, ali prema prvim informacijama, jedna osoba je ranjena u pucnjavi. Na mestu incidenta prisustvovao je veliki broj policijskih službenika, koji su odmah reagovali na poziv za pomoć.

Policija je uspostavila kontrolu nad područjem događaja, a dodatne mere su preduzete kako bi se očuvala bezbednost i sprečilo dalje potencijalne incidente. Kontrole su uvedene i za sve osobe koje izlaze iz naselja.

Iako su još uvek u toku istraga i sakupljanje relevantnih informacija, ovakvi incidenti izazivaju opravdanu zabrinutost u zajednici. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti pucnjave i identifikaciji potencijalnih počinilaca. Očekuje se da će dalje informacije biti dostupne nakon što policija završi svoju istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading