MLADIĆ KOJI JE UPUCAO TINEJDŽERA (16) U GLAVU SMEŠTEN JE IZA REŠETAKA: Određen mu pritvor nakon teškog ranjavanja u Vršcu!

Autor:

Hronika

23.08.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja kako bi se utvrdile okolnosti ranjavanja tinejdžera u Vršcu.

MLADIĆ KOJI JE UPUCAO TINEJDŽERA (16) U GLAVU SMEŠTEN JE IZA REŠETAKA: Određen mu pritvor nakon teškog ranjavanja u Vršcu!

Foto: Shutterstock

Pištolj

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D.Ž. (18) iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 21.08.2023. godine oko 20.30 časova u Vršcu u Ulici Ive Milutinovića, u kući zajedničkog prijatelja osumnjičenog i maloletnog oštećenog (16) iz Vršca, ispaljivanjem projektila iz vatrenog oružja naneo maloletnom oštećenom tešku telesnu povredu opasnu po život u predelu glave.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu zadržan u trajanju do 48 časova, Više javno tužilaštvo u Pančevu je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading