OLAJINKA ODUŠEVLJEN DELIJAMA: "Navijači su NEVEROVATNI, želim punu Marakanu!"

Autor:

Sport

03.08.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni ofanzivac poslao poruku navijačima šampiona Srbije.

OLAJINKA ODUŠEVLJEN DELIJAMA: "Navijači su NEVEROVATNI, želim punu Marakanu!"

Foto: Starsport

Piter Olajinka, jedno od letošnjih pojačanja Crvene zvezde, dominira terenom u dresu našeg najvećeg kluba.

Nigerijac je ostavio ozbiljan trag u pripremnom periodu, a ništa manje učinkovit nije bio ni protiv Vojvodine, na startu Superlige.

Bivši fudbaler Slavije iz Praga ističe kako je igrati u dresu tima sa Marakane.

- Osećaj nakon mečeva protiv Fiorentine i Vojvodine je neverovatan. Igrati pred navijačima Crvene zvezde je sjajno, uživao sam na terenu. Sve je bilo kako treba. Marakana je čudesan stadion, veoma veliki. Volim ogrmone stadione, osećam se sjajno kada su prisutni navijači. Neobično je kada nisu uz nas i želimo da ih bude što više na narednim utakmicama. Iako sam nedavno došao u klub čuo sam da uz Premijum sezonsku ulaznicu navijači mogu da gledaju sve mečeve na Marakani, čak i u Ligi šampiona. Razgovarao sam sa saigračima u svlačionici i svi smo se složili da je fenomenalno bilo protiv Fiorentine, te želimo da stadion bude uvek ispunjen do poslednjeg mesta - rekao je korpulentni centarfor.
 
Pred klubom je učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, a Olajinka jasno ističe koji su ciljevi tima.
 
- Kada je u pitanju Liga šampiona nemam želju prilikom žreba. Najkvalitetnije klupsko takmičenje u Evropi je velika scena. Moramo da se spremimo za najteže izazove. Naša očekivanja su da dobro otvorimo grupu, da se pokažemo u pozitivnom svetlu i plasiramo u sledeću fazu. U fudbalu se nikad ne zna mnogo u napred, možda opet protiv Intera postignem pogodak. Sanjam to pred punom Marakanom.

Foto: Starsport

Piter OlaJinka i Žan Filip Kraso

Postigao je Nigerijac četiri gola u fazi priprema, a kao najistureniji igrač u timu fenomenalno sarađuje sa Žanom Filipom Krasoom.

 
- Dobro se osećam na poziciji centarfora. Volim da igram na bilo kojoj poziciji u napadu. Fokusiran sam na cilj i komunikaciju sa saigračima i trenerima. Upravo oni čine da se osećam sve bolje iz dana u dan. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama. Osećam se odlično uz Krasoa na terenu. Brzo smo postali prijatelji, a usput smo i cimeri. Puno razgovaramo i trudimo se da se što bolje razumemo na terenu. Takođe, pratimo instrukcije stručnog štaba. Mnogo je lako igrati u tandemu sa Krasoom.
 
Barak Bahar, šef stručnog štaba Crvene zvezde, uživa veliko poštovanje od strane nekadašnjeg napadača Slavije iz Praga.
 
- Sjajno je raditi sa trenerom Barakom Baharom. Mnogo je lepo pričati sa njim, jer vam daje samopouzdanje i motiviše vas do krajnjih granica.  Profil je trener sa kakvim volim da radim. Iza nas je neverovatan period i odlične utakmice. Trudimo se da se adaptiramo, da narastemo i da budemo spremni za ovu sezonu i da budemo spremni za Ligu šampiona - zaključio je Olajinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading