ODLAZI LI I VAZURA? Oglasio se generalni direktor Partizana posle OSTAVKE Vučelića!

Autor:

Sport

31.08.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crno-belih objasnio novonastalu situaciju.

ODLAZI LI I VAZURA? Oglasio se generalni direktor Partizana posle OSTAVKE Vučelića!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Kao grom iz vedra neba pojavila se tokom jučerašnjeg dana informacija da je predsednik Partizana Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto prvog čoveka crno-belih.

- Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali - rekao je u oproštajnoj poruci Vučelić.

Njegovu odluku prokomentarisao je i legendarni trener "parnog valjka" iz blistavih dana Ivan Golac, a sada je odlučio da se oglasi i Miloš Vazura.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Generalni direktor kluba iz Humske razjasnio je novonastalu situaciju i koje će korake Partizan preduzeti u narednom periodu. Njega nije iznenadila ostavka Milorada Vučelića, dok je detaljno objasnio proceduru oko izbora novog predsednika crno-belih:

- Predsednika bira Skupština, a rok za njeno održavanje je mesec dana. Statutom je predviđeno da članovi Skupštine na prvoj narednoj sednici razrešuju dužnosti predsednika, koji je prethodno podneo ostavku i bira novo rukovodstvo - rekao je Vazura za "Žurnal".

Partizan, podsetimo, danas igra revanš meč plej-ofa Lige konferencija protiv Nordsjelanda i juri ogroman zaostatak iz prve utakmice u Danskoj, kada su poraženi 0:5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Кика

31.08.2023 09:17

Губитници и треба да оду из задуженог губиташа.

Leon

31.08.2023 10:16

Vazura pod hitno da ode i da se promene članovi skupštine svi! Godinama gledaju urušavanje Partizana i ništa nisu učinili. I da se klub vrati u okrilje sportskog društva.

PRAVI Navijaci

31.08.2023 13:21

@Leon - Da ,LESINARI I to KILAVI PROFITERI ZASELI u fotelje !

Zivomir

31.08.2023 12:22

Vazura jos danas da ode kakva skupstina nema nastavka odlazi hitno ti si rak metastaza za partizan sramoto