PROSLAVLJENI TRENER PARTIZANA ZA "REPUBLIKU"! Otišao Vučelić, a nije prvi april? Ovo se čekalo GODINAMA! Nek' krene i Vazura za njim!

Autor:

Sport

30.08.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Partizana Ivan Golac bio je iznenađen dešavanjima u Humskoj.

PROSLAVLJENI TRENER PARTIZANA ZA "REPUBLIKU"! Otišao Vučelić, a nije prvi april? Ovo se čekalo GODINAMA! Nek' krene i Vazura za njim!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milorad Vučelić

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika kluba iz Humske.

Iako su svi grobari s nestrpljenjem čekali ovaj dan, legendarni trener Partizana Ivan Golac bio je poprilično iznenađen ovakvim razvojem situacije:

- Otišao je, a nije prvi april! Da li ste sigurni da je to tačno? Ovo se čekalo godinama. Nadam se da će ostali krenuti njegovim putem, zna se, Vazura i ostali - rekao je Golac za "Republiku" i nastavio u istom tonu:

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

- Mnogo je čekao (prim.aut Milorad Vučelić) na ovaj trenutak, valjda mu je nešto sad proradilo, pa je shvatio da je vreme za promene i da se povuče. Posle toliko godina nije ostalo ništa. Možemo reći da Partizan nije u tolikom kanalu, koliko je imao lošu upravu. Verujem da su ovi igrači, ali kao i oni prethodnih godina, imali kvalitetniju upravu, da bi rezultati bili mnogo bolji. Ovi ljudi kao da su radili protiv Partizana, nadam se da će crno-belima konačno da svane. Valjda će imati i dobre rezultate - istakao je Ivan Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
VUCELA NA VREME

30.08.2023 16:08

VAZURA JE GLUP ! ON CE KOD BELIVUKA !

ARMIJA NAVIJACA

30.08.2023 16:13

ZNACI Ima BOGA bice SPASA ! Sad OTERAJMO glavnog MAFIJASA ! VAZURA sutra PADA !