PARTIZAN TONE SVE DUBLJE! Preti mu ELIMINACIJA od Azera, DUGOVI se gomilaju... Da li NOVO RUKOVODSTVO može da ga SPASI?

Autor:

Sport

16.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u sve težem položaju.

PARTIZAN TONE SVE DUBLJE! Preti mu ELIMINACIJA od Azera, DUGOVI se gomilaju... Da li NOVO RUKOVODSTVO može da ga SPASI?

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

FK Partizan je nastavio tamo gde je stao u prethodnoj sezoni - sa brukanjem imena kluba i posrtanjem kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Crno-beli se nalaze u očajnoj situaciji, finansijskom posrnuću, zbog čega im je nedavno i struja na stadionu u Humskoj bila isključena, ali i (bez)izlaznoj situaciji u najmlađem UEFA takmičenju, pošto im preti nova KATASTROFA!

"Parni valjak" je odigrao ispod nivoa u Bakuu, popio "dva komada" od Sabaha, a da na golu nije bilo Aleksandra Jovanovića i odbranjenog penala, uz nekoliko "zicera", Duljajeva četa pretrpela bi pravi debakl.

Ako se tome doda kiks na gostovanju u Bačkoj Topoli, jasno je da nešto ne štima u taboru Partizana. Vrhuška "parnog valjka", na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom i dalje ne pomišlja na ostavke, iako svi grobari i ljubitelji crno-bele boje već dugo priželjkuju da im vide leđa.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Mnogi su odavno iskazali podršku Ostoji Mijailoviću da preuzme rukovođenje fudbalskog kluba i preuzme funkciju prvog čoveka, verujući da bi i "parni valjak" stavio na zdrave noge, kao što je to učinio sa Košarkaškim klubom, u koji je došao 2017. godine.

Od tada pa do danas, Mijailović je obradovao grobare dugo čekanom titulom u AdmiralBet ABA ligi, na klupu vratio najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića i, što je najvažnije, KK Partizan izborio ulazak u Evroligu, gde će igrati drugu godinu za redom.

Podsetimo, pre njegovog dolaska, košarkaška sekcija crno-belih nalazila se u dugovima do guše, propadala je na svim nivoima, baš kao što se u istoj situaciji sada nalazi fudbalski klub.

Možda je vreme za promene i u FK Partizan? Već posle Sabaha, ako se ne prođu "moćni" Azeri...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

16.08.2023 09:16

Vučelić i Vazura biće upamćeni kao najgori deo ere postojanja Partizana.