KLADIONICE SU REKLE SVOJE! Evo kakve su ŠANSE da Partizan PROĐE Sabah!

Autor:

Sport

16.08.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu u četvrtak (Humska, 21).

KLADIONICE SU REKLE SVOJE! Evo kakve su ŠANSE da Partizan PROĐE Sabah!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana dočekuju Sabah u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Crno-beli su u Azerbejdžanu glatko izgubili sa 0:2 i nalaze se pred eliminacijom, a da na golu "parnog valjka" nije bilo Aleksandra Jovanovića koji je odbranio i jedanaesterac, izabranici Igora Duljaja bi pretrpeli rezultatsku katastrofu.

Zato su bukmejkeri "digli ruke" od kluba iz Humske i daju im male šanse za plasman u narednu fazu, iako u revanšu igraju pred grobarima. Tako na crno-bele kvota iznosi čak 3,50, dok je na prolaz Sabaha mizernih 1,30!

Na ruku Azerima ide i podatak da Partizan nikada u istoriji, kada je imao dva gola zaostatka iz prvog meča, nije uspeo da prođe dalje, međutim, defanzivac Svetozar Marković ne gubi nadu u uspeh.

Foto: Starsport

 

- To drugo poluvreme protiv Nišlija može da bude pokazatelj kako treba da igramo protiv Sabaha, samo što možemo i moramo još bolje. Ne sme više da nam se ponavlja loš ulazak u utakmicu. Užasno smo odigrali u Bakuu, nismo se dobro ni branili, ni napadali. Na nama je da to sve popravimo, da izvučemo pouke iz tog duela, jer ovo nam je jedina šansa za popravni. Ubeđen sam da možemo da preokrenemo i da sa navijačima proslavimo prolazak u narednu rundu - rekao je Marković.

Prema njegovim rečima posebno su se izdvojila dvojica protivničkih igrača, ali ga rival nije previše iznenadio.

- Letić i Isaev su nam pravili najviše problema u Bakuu, moramo sada da ih zaustavimo. Znali smo da oni imaju kvalitet, da mogu da budu opasni, iako ih možda ljudi u Srbiji ne poznaju dovoljno. Međutim, tamo je problem bio u nama i našoj lošoj igri. Sada treba greške da svedemo na minimum. Neće nam biti nimalo lako, svesni smo toga, ali uz snažnu podršku sa tribina padale su i mnogo jače ekipe u Humskoj - istakao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading