GORE NIJE MOGLO! Đoković saznao OČAJNU vest pred meč sa Fokinom!

Autor:

Sport

16.08.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u 3. kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Džordana Tompsona iz Australije sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:3).

GORE NIJE MOGLO! Đoković saznao OČAJNU vest pred meč sa Fokinom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španac je prošao "kroz pakao" protiv 55. igrača ATP liste, pa je morao dosta znoja da prolije kako bi izborio odlazak u narednu fazu.

Već u prvom setu videlo se da Alkarazu neće biti lako, jer je Tompson prvi stigao do brejka u šestom gemu i poveo sa 4:2.

Ipak, uporni "Karlitos" nije odustajao, pa je već u narednom uzvratio ribrejkom, a zatim u 11. ponovo oduzeo servis Australijancu i preokrenuo na 6:5. Usledio je rutinski servis za 7:5 i vođstovo u setovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ista slika viđena je i u drugom setu, pošto je Tompson u šestom gemu napravio brejk za 2:4, prvi reket sveta vratio je brejk u devetom gemu smanjivši na 4:5, međutim, ponovo je Džordan iznenadio Alkaraza u narednom poenu i sa 6:4 odveo duel u treći odlučujući period.

Tamo Karlos nije dozvolio novo iznenađenje, pa je odmah na startu trećeg seta napravio brejk za 1:0, a potom i u devetom gemu oduzeo servis rivalu za konačnih 6:3 i plasman u treću rundu Mastersa u Sinsinatiju.

U narednom kolu Alkaraz će igrati protiv pobednika meča između 14. nosioca Amerikanca Tomija Pola i Iga Umber iz Francuske.

Ovakav epilog nije išao na ruku najboljem teniseru ikada Novaku Đokoviću, budući da je Španac bio blizu senzacionalne eliminacije, ali je "preživeo" Australijanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading