LOŠE VESTI ZA NOVAKOVE NAVIJAČE! Evo kada Đoković izlazi na MEGDAN Špancu! Samo JEDNA STVAR mu ne ide u PRILOG!

Autor:

Sport

16.08.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser kreće po treći masters u Sinsinatiju.

LOŠE VESTI ZA NOVAKOVE NAVIJAČE! Evo kada Đoković izlazi na MEGDAN Špancu! Samo JEDNA STVAR mu ne ide u PRILOG!

Foto: Tanjug/AP

Organizatori ATP Sinsinatija saopštili su satnicu za sredu, a prvi reket Srbije Novak Đoković igra meč drugog kola protiv Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije.

Njihov duel neće početi pre 19 časova po lokalnom vremenu, odnosno, 1 sat posle ponoći, što bi moglo da predstavlja ogroman problem Noletu.

Naime, zbog kiše već dva dana mečevi prekidaju, pa su neki nastavljani tek sutradan. Đoković ukoliko želi do titule mora da igra dan za danom do kraja i nikakva pomeranja mu ne bi odgovarala.

Pre Đokovića od 17 časova na teren izlaze Amerikanka Džesika Pegula protiv Italijanke Marine Trevižan, potom se sastaju prva teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek i još jedna Amerikanka Danijel Kolins, pa Grk Stefanos Cicipas protiv Bena Šeltona.

Program će posle Novakovog duela sa Špancem, zatvoriti Amerikanka Kori Koko Gof sa Egipćankom Majar Šerif.

Republika

Foto: Tanjug

 

Podsetimo, Đoković vodi 3-1 u pobedama. Jedinu pobedu Španac je ostvario prošle godine u Monte Karlu 2:1(6:3,6:7 (5:7),6:1), dok je Đoković prvi trijumf u međusobnim duelima upisao pre dve godine na mastersu u Rimu 2:0 (6:2,6:1), a potom takođe 2021. na Olimpijskim igrama u Tokiju (6:3,6:1).

Poslednji put sastali su se na ovogodišnjem Rolan Garosu, kada je najbolji teniser ikada počistio Španca s 3:0 (7:6(7:4), 7:6(7:5), 6:2).

Fokina je na putu do drugog kola eliminisao Tomasa Ečeveriju, dok je Nole bio slobodan u prvoj rundi. Alehandro Davidović je trenutno 23.na svetu, a ukoliko ga eliminiše, Đoković će igrati protiv boljeg iz meča Gael Monfis (Francuska) - Aleks de Minor (Australija).

Treba reći da je Novak sedam puta igrao finale Sinsinatija, a osvajao ga je 2018. i 2020.godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading