OGLASIO SE PARTIZANOV NIKOLIĆ: Zvezdašima ŽELI DA UMRU, sada zove "GROBARE" UPOMOĆ

Autor:

Sport

14.08.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je hendikep za nas prazan jug, fale nam navijači, kaže napadač crno-belih.

OGLASIO SE PARTIZANOV NIKOLIĆ: Zvezdašima ŽELI DA UMRU, sada zove "GROBARE" UPOMOĆ

Foto: Starsport

Napadač Partizana Nemanja Nikolić nakon preokreta protiv niškog Radničkog - 2:1 (0:1) u nedelju oglasio se na društvenim mrežama neprimerenom porukom koja nikako ne dolikuje fudbaleru.

Naime, on je Tviteru napisao slogan navijača crno-belih "NUSKNVP", što znači "Neka umre svako ko ne voli Partizan". To je izazvalo burne reakcije navijača Crvene zvezde, ali i ostalih klubova kojima Partizan nije u srcu. Međutim, on se nije tim povodom oglašavao već je isključivo govorio o prethodnom meču, odnosno predstojećem u kom "parni valjak" dočekuje Sabah.

Podsetimo, crno-beli su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Bakuu poraženi od azerbejdžanskog predstavnika rezultatom 2:0. U četvrtak u 21.00 zakazan je revanš u Humskoj, a pobednik tog dvomeča igraće protiv boljeg iz duela Nordsjeland - FCSB, koji su u prvom meču remizirali (0:0) u Bukureštu.

Veliki je pritisak, to se vidi. Žao mi je što je stadion bio poluprazan protiv Radničkog, što nije bilo više navijača. Pozivam ih da dođu, uvek ću ih zvati. Poštujem i razumem njihovu odluku, ali isto tako bih voleo da su na tribinama, uz nas, jer oni su naša snaga, taj 12. igrač koji nam je preko potreban. Veliki je hendikep za nas prazan jug. Fale nam grobari, videlo se u Bačkoj Topoli i Novom Sadu koliko nam znače - ističe Nikolić i dodaje.

- Mislim da Sabah neće previše odstupati od svog sistema ni u revanšu. Rani pogodak bi nam mnogo pomogao. Zaostatak nije toliko veliki, s obzirom da više ne važi ni pravilo gola u gostima, ništa to nije neizvodljivo. Tamo smo odigrali užasno celu utakmicu. I to ne sme više da nam se dešava. Ovo je Partizan, takve stvari su nedopustive. Imam pravo da to kažem, kao neko ko je među najstarijama u ekipi i ko se po drugi put vratio u klub - dodaje Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading