POŽELEO SMRT SVIM NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Skandalozna objava fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

14.08.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuću poruku je as crno-belih poslao na društvenim mrežama.

POŽELEO SMRT SVIM NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Skandalozna objava fudbalera Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana su u nedelju uveče ostvarili veoma važnu pobedu, pošto su u derbiju kola Superlige Srbije posle preokreta u završnici meča savladali Radnički iz Niša.

Nišlije su u Humskoj vodile maltene od početka meča, a na semaforu je 0:1 stajalo sve do 79. minuta, kada je Bibars Natho iz penala poravnao rezultat, da bi zatim u 86. Ksander Severina postigao pobedonosni gol.

Fudbaleri i navijači "parnog valjka" su ta osvojena tri boda burno proslavili, ali je jedan od izabranika Igora Duljaja otišao korak dalje.

Naime, centarfor crno-belih Nemanja Nikolić, koji je odigrao poslednjih pola sata meča sa Radničkim, na neprimeren način je na društvenim mrežama slavio pobedu u derbiju kola.

On je na svom Tviter profilu okačio fotografiju kako sa saigračima slavi Severinin pobedonosni pogodak, ali je u opisu napisao nešto zastrašujuće.

- NUSKNVP - bila je Nikolićeva poruka, sa sve emotikonom stisnutog bicepsa.

Za one koji možda ne znaju, NUSKNVP je parola koju neretko ističu grobari, a njeno puno značenje je "Nek umre svako, ko ne voli Partizan".

Dakle, jednostavno se može zaključiti da je centarfor kluba iz Humske ovom porukom poželeo smrt svim navijačima Crvene zvezde, Vojvodine, kragujevačkog i niškog Radničkog, Voždovca, TSC-a, Čukaričkog, OFK Beograda, Zemuna, Rada, Javora, Napretka i svih ostalih klubova u Srbiji, ali i na svetu, koji nisu Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Vuk

14.08.2023 22:55

Hahahahahahha ko je debil koji je napisao tekst. Molim ga da objavi ime da mu pošaljem 200 evra. Odavno se nisam ovako slatko nasmejao

opet

14.08.2023 23:51

Koji ste vi idioti!

Moofljooz

16.08.2023 01:54

Samo kad bi mi novinar koji je napisao ovo remek.delo objasnio gde se ovde spominje zvezda i njeni navijaci.