PARTIZAN SE POJAČAO NA GORUĆOJ POZICIJI! Kralj predstavio Crnogorca od kojeg puno očekuju

Autor:

Sport

15.08.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krsto Ljubanović došao iz filijale crno-belih Teleoptika i potpisao ugovor na tri godine.

PARTIZAN SE POJAČAO NA GORUĆOJ POZICIJI! Kralj predstavio Crnogorca od kojeg puno očekuju

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Pojačanje u Humskoj! Fudbalski klub Partizan predstavio je novog golmana Krsta Ljubanovića (24), koji je u prisustvu sportskog direktora Ivice Kralja potpisao trogodišnji ugovor. Upravo će od njega novi čuvar mreže crno-belih moći puno toga da nauči, ali i da pokuša da se nametne kao prva "jedinica".

 

 

Crnogorski fudbaler stiže iz filijale crno-belih Teleoptika u koji je prošle jeseni stigao iz Inđije. U međuvremenu se nametnuo i izborio za poziv u prvi tim, pa je i potpisao ugovor do juna 2026. godine. Pre dolaska u srpski fudbal Ljubanović je branio za OFK Petrovac, B tim Slavije iz Praga, španski Aceuhal, Meridu i Ponferadinu.

Inače, Partizanu je pitanje golmana bilo goruće za rešavanje nakon što je Aleksandar Popović krajem jula otišao iz Humske i prešao u slovačku Dunajsku Sredu. Zbog toga je među stativama na mečevima na startu Superlige stajao Aleksandar Jovanović, dok je na klupi bio Nemanja Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading