OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Vladimir Vermezović PREUZIMA crno-bele!

Autor:

Sport

31.08.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana ima velike šanse da postane novi šef stručnog štaba slovenačke Mure.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Vladimir Vermezović PREUZIMA crno-bele!

Foto: Starsport

Vladimir Vermezović

Prvoligaš iz Slovenije uveliko traga za novim strategom, a najveće šanse da sedne na upražnjenu klupu ima nekadašnji igrač i trener Partizana Vladimir Vermezović!

Iskusni stručnjak je već pet godina bez angažmana, još od odlaska iz podgoričke Budućnosti i sada je došao trenutak da dugu pauzu prekine ovog leta.

Slovanačka ''Nogomanija'' danas otkriva da je prva želja čelnika Mure, odnosno predsednika crno-belih Roberta Kuzmiča, domaći trener Ante Šimundža, koji je bivšeg šampiona (iz sezone 2020/2021) vodio u tri navrata, a u prošlom ciklusu je bio na klupi bugarskog Ludogoreca.

Foto: Starsport

Vladimir Vermezović

Sa druge strane, pomenuti izvor navodi da su šanse za njegov novi povratak u Muru vrlo male i da gleda ka nekom novom inostranom angažmanu.

U tom slučaju, na red dolazi Vladimir Vermezović, čije šanse posle toga značajno rastu. Naročito što njegovo angažovanje podržava tehnički direktor crno-belih Gregor Balažic, koji je u sezoni 2015/16 igrao za Partizan na poziciji štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading