PARTIZAN NE SME DA POTCENI NIKOG: Vermezović ima PORUKU za bivši klub!

Autor:

Sport

04.08.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener crno-belih o narednom rivalu u Evropi.

PARTIZAN NE SME DA POTCENI NIKOG: Vermezović ima PORUKU za bivši klub!

Foto: Starsport

Vladimir Vermezović

Izabranici Igora Duljaja igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha iz Azerbejdžana.

Vladimir Vermezović koji je sedeo na klupi tima iz Humske u dva navrata za Republika.rs izneo je svoje viđenje narednog protivnika crno-belih u Evropi.

Bivši trener Partizana smatra da nema lakog protivnika.

- Bez obzira na rivala, Partizan ne sme nikog da potceni. Protiv koga mi u Evropi možemo da uđemo u utakmicu i da kažemo da smo favoriti? Treba što bolje spremiti utakmici, analizirati protivnika, a verujem da to već rade iz stručnog štaba - rekao je Vermezović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Vermezović

 

Ne zna Vladimir mnogo o Sabahu, ali je vodio Partizan protiv Nefčija u grupnoj fazi Lige Evrope u sezoni 2012/2013, a oba meča su završena nerešeno.

- Te utakmica su bile davno, ali ih se sećam kao tvrdog protivnika. Fudbal u Azerbejdžanu napreduje i na dobrom je nivou, tako da Partizan sigurno ne čeka lak posao - zaključio je Vladimir Vermezović.

Sabah će ugostiti Partizan u četvrtak u Bakuu, u 18 časova po srpskom vremenu, a revanš meč u Beogradu će biti odigran 17. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading