SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU KOD ŠAPCA: Zaćutao pred tužiocem nije ni reč izgovorio!

Autor:

Hronika

04.08.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU KOD ŠAPCA: Zaćutao pred tužiocem nije ni reč izgovorio!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća u Bogosavcu, Luka M.

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je L.M. (22) iz Dobrića koji je preksinoć oko 21 sat u naselju Bogosavac automobilom pokosio devojčicu L.C. (14) iz ovog mesta kada se biciklom vraćala kući iz Šapca.

- On nije izneo odbranu pred tužiocem koji je tražio određivanje pritvora do 30 dana, što je i prihvatio sudija za prethodni postupak - naveo je izvor portala Telegraf.rs

Tužilaštvo tereti L.M. za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je L.M. automobilom "ford fiesta" kojim je upravljao pod dejstvom alkohola u blizini Okružnog zatvora u Bogosavcu udario bicikl koji je vozila L.C.

Da podsetimo, nesrecna devojčica nastradala je kada je na nju naleteo automoibl koji je vozio mladić iz Obliznjeg sela Dobrić. Nesreća se desila preko puta zatvora u mestu Bogosavac. 

Kako su nam ispričali meštani, nastradala je na glavnom putu koji vodi ka mnogim mestima u okolini Šapca. 

- Divljaju, svi jure. Ona je bila na rođendanu kod drugarice vraćala se biciklom kada ju je udario taj dečko. Strašno, kažu neosvetljeno, nije to problem nego što treba da se zaustavi divljanje i nasilnička vožnja mnogih koji prolaze tim putem - rekao je komšija za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading