PARTIZANOVI RIVALI ODMERILI SNAGU! Azeri ili Letonci? Evo ko je BLIŽI Humskoj!

Autor:

Sport

26.07.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri RFS Rige poraženi su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija od Sabaha iz Bakua rezultatom 0:2 (0:1).

PARTIZANOVI RIVALI ODMERILI SNAGU! Azeri ili Letonci? Evo ko je BLIŽI Humskoj!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Po svemu sudeći, izabranici Igora Duljaja će kroz dve nedelje gostovati u Azerbejdžanu, pošto je Sabah u Rigi ostvario sjajan rezultat i kući odlazi sa dva gola viška.

Nikad ne reci nikad u fudbalu, ali teško je verovati da će RFS uspeti da anulira rezultatski zaostatak, naročito posle neubedljivog izdanja pred svojim navijačima i greškama u odbrani koje su ih koštale pozitivnog bilansa.

Sabah je do vođstva došao u 22. minutu, a strelac je bio Bojan Letić. Bosanski defanzivac  je iskoristio smušenost u zadnjoj liniji kluba iz Rige i preciznim udarcem doveo svoj tim do prednosti.

Tačku na trijumf stavio je David Volkovi, još jedan špic u ekipi iz Bakua, već na početku drugog poluvremena naterao je golmana Steinborsa na kapitulaciju, pogodivši za 2:0.

Foto: Starsport

Darko Lemajić je ušao u drugom poluvremenu kod RFS-a

Pokušavao je RFS do kraja da ublaži poraz, međutim, nisu uspeli da stignu bar do počasnog gola, tako da je nakon uvodnih 90 minuta megdanu "parnom valjku" bliži Sabah.

Inače, tim iz Azerbejdžana nastupio je u sastavu: Imanov - Letić, Irazabal, Čakla, Sejdijev - Čamalov, Da Silva - Nurijev (od 46. Mikels), Isajev, Alasgarov (od 46. Til) - Volkovi (od 70. Ape).

Za RFS su igrali: Steinbors - Savalniks (od 69. Os), Prenga, Lipušek, Mares - Panić (od 79. Zjuzins), Markiev - Diomande (of 60. Ikaunieks), Kuadio (od 61. Lemajić), Santana - Ilić.

Partizan će 10. avgusta, dakle, veoma izvesno gostovati u Bakuu ekipi Sabaha, dok će se revanš u Humskoj igrati sedam dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading