PARTIZAN U PROBLEMU: Crno-beli OSLABLJENI u derbiju!

Autor:

Sport

26.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše je počelo za tim iz Humske.

PARTIZAN U PROBLEMU: Crno-beli OSLABLJENI u derbiju!

Foto: FK Partizan/ Sandić FOTO

Ako sve prođe po planu, Superliga Srbije će početi 29. jula, a već prvo kolo nam je donelo dva velika derbija.

Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati Vojvodinu, a verovatno će još uzbudljivije biti u Bačkoj Topoli, gde će TSC, drugoplasirani tim iz prethodne sezone, dočekati ekipu Partizana.

Crno-belima će posao biti dodatno otežan na severu zemlje, pošto će ekipa Igora Duljaja na megdan sa TSC-om putovati bez prvog čuvara mreže. Naime golman crno-belih, Aleksandar Jovanović, zbog bolesti neće biti spreman za premijernu utakmicu u novoj sezoni Superlige.

Foto: FK Partizan

Ivica Kralj i Aleksandar Jovanović

Zbog virusa Jovanović nije branio na poslednje dve pripremne utakmice, koju su crno-beli igrali protiv Mladosti GAT (3:1) i Metalca iz Gornjeg Milanovca (1:1).

Podsetimo, Jovanović je ovog leta stigao u Humsku, a iz nje je juče otišao Aleksandar Popović, prošlogodišnji prvi golman, tako da je sva prilika da ćemo na golu Partizana videti Nemanju Stevanovića, koji je branio i na utakmicama protiv Mladosti, odnosno Metalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading