ODLAZI ZA SIĆU! Grobari će POBESNETI kada vide DETALJE transfera Popovića u Slovačku!

Autor:

Sport

26.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici crno-belih nisu prošli dobro.

ODLAZI ZA SIĆU! Grobari će POBESNETI kada vide DETALJE transfera Popovića u Slovačku!

Foto: Starsport

Posle prodaje Igora Vujačića ruskom Rubinu, kao i odlazaka Rikarda Gomeša i Slobodana Uroševića, Partizan će ovog leta ostati i bez Aleksandra Popovića.

Mladi čuvar mreže nastaviće karijeru u Slovačkoj, pošto je postignut dogovor oko njegovog prelaska u FK DAC Dunajska Streda.

Dolaskom golmana Aleksandra Jovanovića Popović je pao u drugi plan te se očekivalo da bude prodat, ali će grobari pobesneti kada vide za koliko novca je on napustio Humsku.

Naime, prema informacijama Mozzart sporta, u kasu Partizana sliće se tek 210.000 evra, ali je u transfer uključeno i deset odsto od naredne prodaje Aleksandra Popovića.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Popović

 

Kada se vrati film u blisku prošlost, na adresu crno-belih stizale su i daleko veće ponude za dete kluba. Popović je trebalo da pređe u jedan neimenovani klub iz Francuske, navodno za milion evra fiksno, plus još 500.000 kroz bonuse. Ovaj transfer bio je na pomolu 2021. godine, uprava Partizana je odlučila da zadrži svog čuvara mreže, da mu šansu, ali se rizik nije isplatio te je on otišao za daleko manje novca.

Predviđeno je da tokom srede Popović prođe lekarske preglede u Dunajskoj Stredi, posle čega sledi potpis ugovora na tri godine.

Za Partizan je Aleksandar Popović branio na 92 utakmice, mrežu je sačuvao 41 put, a primio je ukupno 79 golova. Da li će u Slovačkoj zablistati ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading