PARTIZAN SKLAPA TIM! Grobari u TRANSU: Novo POJAČANJE blizu Humske!

Autor: Stefan Mišljenović

Sport

11.07.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi da bude od koristi crno-belima.

PARTIZAN SKLAPA TIM! Grobari u TRANSU: Novo POJAČANJE blizu Humske!

Foto: Tanjug/AP

Rikardo Gomeš napustio je Partizan i stvorio velike probleme Igoru Duljaju koji trenutno nema adekvatnu zamenu u samom špicu napada.

Najbolji strelac crno-belih otišao je iz Humske, te su sada u konkurenciji za napad povratnik Nemanja Nikolić, zatim Andrija Pavlović i Samed Baždar i Partizan je krenuo po pojačanja koja će doneti više golova.

Prema saznanjima našeg portala na meti crno-belih je reprezentativac Crne Gore, Milutin Osmajić i Partizan je već krenuo da pregovara sa Kadizom za njegove usluge. Osmajić ima ugovor do kraja juna 2024. godine, pa bi tim iz Humske morao da plati obeštećenje za njega, ali bi ono bilo finansijski prihvatljivo i transfer je više nego realan i izvodljiv.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milutin Osmajić i Strahinja Pavlović

 

Uz fudbalera koji je iz nikšićke Sutjeske prešao u Kadiz još 2021. godine, a zatim igrao na pozajmicama u Bandirmasporu i Vizeli, a za reprezentaciju Crne Gore je na 14 utakmica postigao jedan pogodak, Partizanu je interesantan i 29-godišnji Asan Sisej iz Lećea.

U pitanju je reprezentativac Gambije koji je na 36 mečeva za svoj nacionalni tim postigao 13 pogodaka, a ugovor mu, kao i Osmajiću, ističe u junu naredne godine zbog čega bi italijanski klub mogao da razmišlja o prodaji.

Da li će do nekog od ovih transfera doći ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading