DA LI JODŽIR VUČE KOKAIN NA SVADBI DARKA LAZIĆA? Pogledajte snimak kojim je ŠOKIRAO svoje pratioce! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser šokirao sve na društvenim mrežama!

DA LI JODŽIR VUČE KOKAIN NA SVADBI DARKA LAZIĆA? Pogledajte snimak kojim je ŠOKIRAO svoje pratioce! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/jodziir

Jodžir

Poznati influenser Jovan Radulović Jodžir svakog dana snima klipove na kojima publici priča viceve i zbija šale, a sada je izazvao kolaps na društvenim mrežama snimkom sa svadbe Darka Lazića. Naime, on je okačio snimak gde se u tanjiru vidi beli prah, koji je razdvajao kreditnom karticom, a mnogi prvenstveno nisu znali o čemu se radi.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

 

- Pa svadba je, mora se - napisao je on preko snimka koji je sve iznenadio.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

 

Radulović je potom sklonio kreditnu karticu, a zatim izvadio paradajz i počeo da umače u so, koja se nalazila u tanjiru.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

 

- Posolit paradajz - dodao je Radulović i stavio nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

 

On je potom uzeo slanik i nastavio da soli paradajz. Snimak je zasmejao više hiljada korisnika, koji su ostavili lajk. Njegovu šalu možete videti u nastavku ovog teksta:

 

 

I sam sama Lazićeva svadba je postala predmet šale na društvenim mrežama, gde su se korisnici zapitali koji se put ženi. Neki su ga nazvali i muška Nataša Bekvalac. Tako je jedan korisnik objavio sliku Nataše i Darka i nazvao je "7 razvoda i 8 brakova na jednoj slici".

Korisnici Tvitera su bili posebno maštoviti, pa je tako nastao niz šala na Darkov račun. "Koji put se Darko Lazić ženi?", "Darko Lazić je kanda muška Nataša Bekvalac, svadba, svadba, svadba", "Mrtva trka da li Darko Lazić ima više brakova ili saobraćajnih prestupa", "Evo ide nevesta, prelepa je zaista... Darko Lazić: Gde?!", "Darko Lazić neće stati dok sve žene ne oženi", "Hvala Bogu pa mi Darko Lazić nije rođak, radio bih samo njegove svadbe", "Ne budi škrtica, ženi se kao Darko Lazić", "Ako nikoga ne pronađem za brak, znam da je Darko Lazić uvek tu", samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading